Tuğçe Şenoğul “Yağmurlar”

Tuğçe Şenoğul söz ve müziği kendisine ait olan “Yağmurlar” isimli şarkısını müzikseverlerle buluşturdu!

Kariyerindeki uluslararası başarılarıyla öne çıkan Boran Kuzum, Tuğçe Şenoğul’un “Yağmurlar” şarkısının video klibi için kamera arkasına geçerek ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu.

Tiyatro, sinema ve televizyon projelerindeki güçlü performanslarıyla adından söz ettirmesinin yanı sıra, ana kadrosunda yer aldığı Netflix ABD yapımı Big Mistakes ile uluslararası alanda görünürlüğünü güçlendiren Kuzum, Tuğçe Şenoğul’un “Yağmurlar” şarkısının video klibiyle anlatı dünyasındaki sınırlarını genişleterek yönetmenliğe adım attı. Kamera önünde edindiği hikâye anlatımı deneyimini bu kez kamera arkasına taşıyan Kuzum, klibin görsel ve dramatik dünyasının oluşturulmasına yön verdi.

Yaratıcı sürecin liderliğini üstlenen Kuzum, bir aylık hazırlığın ardından İstanbul’da gerçekleştirilen çekimlerde şarkının melankolik atmosferini kendine özgü görsel yaklaşımıyla sinematografik bir anlatıma dönüştürdü. Güçlü görsel dili ve derinlikli metaforik anlatımıyla yönetmenliğe dikkat çeken bir başlangıç yaptı.

Boran Kuzum’un yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Şenoğul’un “Yağmurlar” şarkısının video klibi YouTube’da yayınlandı.

Tuğçe Şenoğul – Yağmurlar

Günler kolay
Geceler var sensiz geçen
İzler susmaz
Dirilir birer birer, ahh

Yüzümde ellerin
Kalbimde hatıralar
İzlerden ne kaldıysa yanıma kar
Bir ihtimal mi var

Yağmurlar
Yağıyor yalnız geceme yağar
Yağar yağmurlar

Yağmurlar
Hiçliğe doğru
Biz de sarılsak keşke

Yüzümde ellerin
Kalbimde hatıralar
İzlerden ne kaldıysa yanıma kar
Bir ihtimal mi var

Yağmurlar
Yağıyor yalnız geceme yağar
Yağar yağmurlar

Yağmurlar
Hiçliğe doğru
Biz de sarılsak keşke

Söz – Müzik: Tuğçe Şenoğul