Evren Mevlanaoğlu “Deliriyorum”

Evren Mevlanaoğlu Sezen Aksu imzalı “Oyun Bitti”nin hemen ardından yeni bir cover şarkıyla sevenleri ile buluşuyor: “Deliriyorum”

Evren Mevlanaoğlu, güçlü sesi ile daha önce Tual grubunun yorumladığı “Deliriyorum”a farklı bir yorum katarak rock soundu ile yeniden dinleyicisiyle buluşturuyor.

Evren Mevlanaoğlu’nun, “Deliriyorum” isimli çalışmasının söz ve müziği, sayısızca eserde imzası olan Tual grubunun kurucusu İskender Türsen’e ait. İlk olarak Tual tarafından 2005 yılında sevenleriyle buluşan “Deliriyorum”un, sözleri içinde bulunduğumuz pandemi süreci ile hepimizin evlere kapandığı bu dönemdeki yalnız kalma duygusunu çok iyi ifade ediyor.

Evren Mevlanaoğlu, “Deliriyorum”un klibinde, kariyerindeki tiyatro oyunculuğu deneyiminden faydalanarak, ortaya teatral karelerin ağırlıkta olduğu eğlenceli bir klip ortaya çıkardı. Kayıtları, Ont Music Network Center’da tamamlanan “Deliriyorum”un düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapılmış, perküsyon ve bas gitar Erdinç Yerinde, elektro gitarlar Mattias Virgoplos ve klavyeler Tansel Doğanay tarafından çalındı.

Ekip proje için çalışırken çok eğlendiğini, şarkıya dinleyen herkesin de aynı şekilde eğleneceğini ve delireceğini söyledi.