Türk Pop Müziği’nin en güçlü kadın yorumcularından Funda Arar, uzun süredir büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığı, kariyerinin en özel albümlerinden biri olan “Tüm Şehir Duydu” ile dinleyicileri ile yeniden buluştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve klibindeki sıcak hayran sürpriziyle büyük ses getiren öncü single çalışması “Bana Bir Gülümseme Ismarla” ile albümün ilk sinyallerini veren Arar; tüm albümü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
10 eşsiz şarkıdan oluşan “Tüm Şehir Duydu”, sanatçının köklü müzikal geçmişiyle modern tınıları bir araya getiren zengin bir repertuara sahip.
MÜZİK DÜNYASININ DEV İSİMLERİ BU ALBÜMDE BULUŞTU!
Albümün prodüktörlüğünü ve müzikal mimarlığını, Funda Arar’ın kariyerindeki sayısız hit şarkıya hayat veren ve Türk müziğinin en önemli aranjörlerinden biri olan Febyo Taşel üstlendi. Söz ve bestelerde ise müzik dünyasının dahi kalemleri bir araya geldi. Gökhan Şahin, Günay Çoban, Burcu Tatlıses, Habil Ceyhan, Murat Güneş, Daniel Taşel, İbrahim Başaran ve Namık Naghdaliyev gibi birbirinden değerli isimlerin eserleri, Funda Arar’ın güçlü ve dramatik yorumuyla hayat buldu. Albümde ayrıca Funda Arar ve Febyo Taşel’in ortak imzasını taşıyan sürpriz besteler de yer aldı.
Funda Arar “Tüm Şehir Duydu” albümü, bugününden itibaren tüm dijital müzik platformlarında, radyolarda ve video klibiyle ekranlarda yayınlandı.
Funda Arar – Dava
Tek bir şahit var yukarıda
Ne gerek inkâra hala?
Bir adıma, bin koşan ben
Yine perişan ben
Başın büyük belada
İki elim yakanda
Bil öbür dünyada
Bir ahımı alanla
Bir hevesi kıranla
Kıyanla davam
Yine birisi için ağlıyoruz
Yüreği eze eze dağlıyoruz
Bir sözüne yıkılıp şarkıların
Takılıyoruz ama düşmüyoruz
Biri de bizim için ağlıyor mu?
Gözü en azından dolmuyor mu?
Bir sözüne takılıp şarkıların
Yıkılıyoruz ama ölmüyoruz
Söz: Gökhan Şahin
Müzik: Funda Arar – Febyo Taşel
Söz Müzik Müzik Haberleri, Yeni Çıkan Albümler, Yeni Single, Şarkı Sözleri, Etkinlikler, Röportajlar, Yeni Klipler…