İrem Derici, yeni çalışması “Değmezsin Ağlamaya” ile yine iddialı geliyor. Geçtiğimiz yıl “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısı YouTube’da 114 milyon kez izlenen ve gelmiş geçmiş en çok izlenen Türk videosu olarak tarihe geçen İrem Derici, yeni şarkılarıyla bu rekoru kırmaya hazırlanıyor.
İrem Derici’nin yeni maxi single çalışmasında 2 şarkı ve bir remix versiyon bulunuyor. Çıkış parçası “Değmezsin Ağlamaya”nın söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi Erkin Arslan’a; ikinci şarkı “İstemez Misin”in söz ve müziği Hüseyin Boncuk, düzenlemesi ise Uğur Can Sezen’e ait. Albümün 3. şarkısı ise, İrem Derici’nin eşi-ünlü radyocu Rıza Esendemir’in “Değmezsin Ağlamaya” için yaptığı remix.
2014 yılının Google’da en çok aranan kadını ünvanını da elinde tutan İrem Derici’nin yeni maxi single’ı, 24 Mart’ta GNL etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında ve müzik marketlerde yerini alacak.